Ontdek de faciliteiten
van Green Offices

Faciliteiten voor vergaderen en trainen

Zorgeloos

vergaderen

Van klein tot groot

Heb je binnenkort een vergadering gepland staan? Bij Green Offices zijn er verschillende mogelijkheden om te vergaderen. Er zijn twee mooie vergaderruimtes, standaard voorzien van tv-scherm en whiteboard. Daarnaast is er het Proeflokaal, geschikt voor 20 personen. En het is ook mogelijk om bij ons te ontbijten, lunchen of te dineren.

Professionele

trainingruimte

Organiseer je een training en wil je deze graag geven in een duurzaam gebouw? Kom trainen bij Green Offices! Er zijn er twee trainingsruimtes beschikbaar voor 8 of 16 personen (coronaproof). Standaard is een trainingsruimte voorzien van whiteboard en flipover, maar ook een digibord is mogelijk. Centraal gelegen in Harderwijk, vlak naast de A28 en gratis parkeren voor de deur. Ideaal trainen dus! Met het Proeflokaal in huis zijn er ruime mogelijkheden voor aansluitend lunch, diner of een borrel.

Kom je bij ons trainen of vergaderen?

Maak direct een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

And… Action!

Green Studio

Professioneel voor de dag komen.

De green screen studio is standaard voorzien van basisapparatuur, met onder andere licht, een opnametafel, groot Green Screen en tv met autocue. Alles staat klaar dus je kunt gelijk starten! In de ruime studio (70m2) kan je gemakkelijk met meerderen tegelijk in beeld, eventueel met accessoires, meubilair of achter een desk. Ook kunnen we live schakelen en streamen met meerdere camera’s voor het uitzenden van onder andere webinars, online cursussen en presentaties.

Geniet in ons

proeflokaal

Green Offices beschikt over een warm en industrieel ingericht restaurant met bar, het Proeflokaal. We serveren hier onder andere espresso, latte macchiato, frisdranken, een lokaal biertje en een aantal mooie wijnen. Elke dag staat er een wisselend en gezond lunchbuffet klaar. Wil je na een dag brainstormen de dag afsluiten met een (zakelijk) diner? Ook dat kan in het Proeflokaal!