Proeflokaal
voor zakelijke
evenementen

Netwerkbijeenkomsten of vergaderen in informele sfeer

Je bent hier: Home » Faciliteiten » Proeflokaal

In ons Proeflokaal organiseer je een

netwerkborrel

met heerlijke hapjes en drankjes

Het Proeflokaal van Green Offices is een mooie locatie voor zakelijke evenementen. Green Offices beschikt over een warm en industrieel ingericht restaurant met bar, het Proeflokaal. We serveren hier onder andere espresso, latte macchiato, frisdranken, een lokaal biertje en een aantal mooie wijnen. Voor een presentatie bieden we een podium met groot scherm.

Het is altijd mogelijk om na een vergadering of training bij ons te blijven borrelen. Geef dit dan aan bij je boeking! Wij regelen een hapje en drankje voor je gasten.

Live cooking

Heb je de tijd en wil je je gasten of collega’s tijdens of na een presentatie laten genieten van een uitstekend diner, dan nodigen we topkoks Brian van der Steeg en Frank van Steeg uit in onze keuken. Van een luxe garnituur tot 7-gangen diner. Uiteraard met bijpassende wijnen bij elke gelegenheid.

Geniet dagelijks van een

zakelijke lunch

Met dagelijks dagverse producten

Voor iedereen die bij Green Offices werkt, vergadert of traint staat er dagelijks een wisselend en gezond lunchbuffet klaar. Gasten kunnen ook uitgenodigd worden voor de lunch. Het is ook mogelijk om te lunchen tijdens het vergaderen.

Wil je het Proeflokaal reserveren?

Maak direct een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Deze bedrijven gingen je al voor

Nog vragen over

Green Offices?

Heb je nog vragen over Green Offices of wil je een afspraak inplannen voor een bezichtiging? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.