Flexplekken, kantoren
en vergaderruimtes
in Harderwijk

Green Offices is samen werken op een duurzame locatie!

Flexplekken kantoren en vergaderen in Harderwijk

Green Offices

Sociaal en duurzaam

Een fijne werkplek in een uiterst duurzaam gebouw

Wij geloven dat mensen gezonder blijven en beter presteren in een sociale en duurzame omgeving; Een fijne plek om te zijn, met sociale contacten, diversiteit, gelijkwaardigheid, respect voor de natuur en voor elkaar; Een plek waar ondernemers elkaar ontmoeten, samen werken en kennis delen.

Green Offices is een zakelijk thuis.

Green Offices heeft flexplekken, kantoren en vergaderruimtes. Je betaalt voor wat je gebruikt en je zit nergens aan vast. Voor € 75,- per maand ben je lid van Green Offices en krijg je een flexwerkplek met snel draadloos internet, koffie, thee en een postadres. Wil je een dagdeel vergaderen of een werkplek met 2 beeldschermen? Als lid boek je die eenvoudig via de ledenapp tegen een gereduceerde ledenprijs. Werk je liever in een eigen kantoor? Ook dat is mogelijk.

Bij Green Offices verzorgen we de ontvangst van gasten met een kop koffie, schoonmaak, lunch, vrijdagmiddagborrel en netwerk- of kennisavonden.

 

Voel je vrij bij Green Offices

Diversiteit en flexibiliteit

Zakelijke community

Niet alleen in de bedrijven die lid worden van Green Offices, maar ook de mensen en de culturen die zij meebrengen zorgen voor een grote diversiteit aan meningen, inzichten en kennis. Dit willen we gebruiken om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en elkaar aan te vullen. De diversiteit binnen de Green Offices zorgt ervoor dat je veel verschillende mensen ziet waardoor je elkaar versterkt. Dat het als het ware vanzelf gaat, een zakelijke community.

Je bent niet alleen, je hoeft niet thuis te werken. Overdag kom je collega’s en ondernemers tegen, op de gang, bij het koffieapparaat, tijdens de lunch of in de bar. Elke vrijdagmiddag om half vijf organiseren we een vrijmibo om de week samen af te sluiten.
Bijzondere vergaderlocatie Harderwijk

Er zijn nog flexplekken beschikbaar

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Flexwerken centraal in Harderwijk

Harderwijk: centraal gelegen aan de A28

Tussen Amersfoort en Zwolle

Parkeren op eigen terrein

Green Offices is uitstekend bereikbaar. Door de directe ligging aan de A28 zijn Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Uddel, Zeewolde en Nijkerk aan te rijden in 10 minuten. Zwolle, Lelystad en Amersfoort binnen 25 minuten. Ook openbaar vervoer is vlakbij.

Flexwerken centraal in Harderwijk

Wordt Green Offices jouw nieuwe

flexibele werkplek?

Flexplek of kantoor; Altijd per maand opzegbaar!

Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals het huren van een flexplek, een gedeelde ruimte of juist een privé ruimte; altijd maandelijks opzegbaar! Het kantoor wordt volledig ingericht of je kunt het zelf inrichten.

Flex
plek

Werkplek in openbare ruimte
Maandelijks opzegbaar
Verse koffie & thee
Wifi
Gebruik faciliteiten o.b.v. fair use

Vanaf

€75.00

per maand
inclusief lidmaatschap

Gedeelde
ruimte

Eigen werkplek in gedeelde ruimte
Maandelijks opzegbaar
Verse koffie & thee
Wifi
Gebruik faciliteiten o.b.v. fair use

Vanaf

€175.00

per maand voor één werkplek
exclusief lidmaatschap van €75,00

Meest gekozen flex werkplek

Privé
ruimte

Eigen werkplek in privé ruimte
Maandelijks opzegbaar
Verse koffie & thee
Wifi
Gebruik faciliteiten o.b.v. fair use

Vanaf

€250.00

per maand voor één werkplek
exclusief lidmaatschap van €75,00

Ontmoeten netwerken in proeflokaal

Ruimte en vrijheid in

vergaderen en trainen

Op een duurzame plek en van alle gemakken voorzien

Heb je binnenkort een vergadering of training en zoek je een bijzondere locatie in de buurt van Harderwijk? Bij Green Offices zijn er verschillende mogelijkheden om te vergaderen en trainen. Zo zijn er drie vergaderruimtes en twee trainingsruimtes, voorzien van whiteboardwanden en schermen.

Bovendien hebben we een Proeflokaal waar we tot 50 personen kunnen ontvangen. Ideaal voor evenementen zoals een netwerkborrel na de vergadering of training maar ook voor een ondernemersclub of businessontbijt.

Deze bedrijven gingen jou al voor

Welkom bij Green Offices!

Kom je kennismaken?

We laten je graag zien hoe het werkt

Heb je nog vragen of wil je een afspraak inplannen voor een rondleiding? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.